fbpx

Έξω από τη Βουλή το απόγευμα της Τετάρτης οι Βορειοαιγαιοπελαγίτες!

Διαμαρτυρία απέναντι «στον αυταρχισμό και την επιβολή των αποφάσεων που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση για τα νησιά, ενάντια στις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων και της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων τους» προγραμμάτισαν για αύριο, Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα, μπροστά από την είσοδο της Βουλής επί της λεωφόρου Β. Σοφίας, η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ), η Ομοσπονδία Χιακών Σωματείων Αττικής (ΟΧΣΑ), η Αδελφότητα Σαμίων και άλλοι φορείς των Αθηνών, που βρίσκονται σε σταθερή επικοινωνία με τα νησιά για τον συντονισμό ενεργειών σε όλα τα επίπεδα.

«Κάνουμε ό,τι μπορούμε, όπως όλοι οι σύλλογοι των Αθηνών και της υπόλοιπης Ελλάδας. Αυτή την ώρα μπορούμε να προσφέρουμε όλοι χρήσιμες υπηρεσίες με ό,τι μπορεί ο καθένας πρόσφορο για να βοηθήσει στη διάδοση σε όλη την Ελλάδα γι’ αυτό που συντελείται στη Λέσβο και τα άλλα νησιά» αναφέρει η ΟΛΣΑ.

«Αυτό που χρειάζεται τώρα μέσα από τις αδυναμίες μας και τα όποια λάθη είναι ομοψυχία και προτεραιότητα στον αγώνα!» τονίζει η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!