Στην Αθήνα για εκπαιδευτική εκδρομή βρέθηκε πρόσφατα μαθητική ομάδα του “Μαυρογένειου” ΕΠΑ.Λ Σάμου και του Εργαστηριακού Κέντρου Σάμου, στο πλαίσιο του Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων με θέμα το ραδιόφωνο και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα στούντιο του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού “ΣΚΑΪ”, να γνωρίσουν τεχνικούς και δημοσιογράφους, αλλά και να παρακολουθήσουν τη ροή ζωντανών εκπομπών.

Με πολύ μεγάλη χαρά η αποστολή επισκέφθηκε στο γραφείο του τον Σαμιώτη δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά, ο οποίος υποδέχθηκε θερμά μαθητές και καθηγητές.

Η σαμιακή μαθητική ομάδα συμμετείχε ως κοινό στη ζωντανή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Καλό Μεσημεράκι”.

Επίσης, παρακολούθησε και τη θεατρική παράσταση “Βερβερίτσα’ στο θέατρο Λαμπέτη, ενώ επισκέφθηκε το Πλανητάριο, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τον Ιερό Βράχο και το Μουσείο της Ακρόπολης, τη Βουλή και τον Βασιλικό κήπο, την Ερμού και το Μοναστηράκι.

“Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την άψογη συμπεριφορά τους και τη συνεργασία με τους καθηγητές τους, καθώς και στους εκπαιδευτικούς Φακλώνα Καραγιάννη και Ευθύμιο Ευαγγέλου, που συνόδεψαν και συντόνισαν αυτή την εκπαιδευτική επίσκεψη. Επίσης στο Γραφείο Ταξιδιών Proorismos Travel και την Γιασεμή Σεβαστάκη για την άρτια οργάνωση της εκδρομής” αναφέρει ο διευθυντής του σχολείου Ευάγγελος Τσεσμελής.

Όπως σημειώνει, το πρόγραμμα αυτό υλοποιείται από το Μαυρογένειο ΕΠΑ.Λ Σάμου και το Εργαστηριακό Κέντρο Σάμου με πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού πέρα από τις εκπαιδευτικές συναντήσεις, εδώ και χρόνια λειτουργεί και το μαθητικό ηλεκτρονικό ραδιόφωνο “Μαυρογένειο ΕΠΑ.Λ Σάμου Radio”, το οποίο έχει κερδίσει την αγάπη πολλών ακροατών.

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!