fbpx

Συναντήσεις της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου με μεγάλους tour operators στη Σουηδία

O πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Σάμου, Εμμανουήλ Βαλής και ο αντιπρόεδρος, Γεώργιος Χατζηδημητρίου, επισκέφτηκαν πριν από λίγες μέρες τη Στοκχόλμη για προγραμματισμένη συνάντηση με τους Tour Operators των εταιρειών TUI, Apollo και Air Tours.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν υπήρξε το κομμάτι των κρατήσεων όπου και αποφασίστηκε να υπάρξει αμοιβαία προσπάθεια για να φτάσουν πάλι στα επίπεδα του προηγούμενου έτους.

Επιπρόσθετα ζητήθηκε να υπάρξουν περισσότερες πτήσεις από τις Σκανδιναβικές χώρες με προορισμό το νησί της Σάμου και επιμήκυνση της τουριστική περιόδου για το έτος 2021.

Η εταιρεία Air Tours εκπροσωπούμενη από τον ιδιοκτήτη της κ. Γιάκε έλαβε την απόφαση να προσθέσει μια επιπλέον αεροπορική πτήση την εβδομάδα για το έτος 2021.

Ακολούθως οι εταιρείες Apollo και ΤUI δεσμεύτηκαν πως θα εξετάσουν το παραπάνω αίτημα και θα έχουν οριστική απάντηση στην επόμενη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου (ITB Berlin 2020).

Τέλος ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα της περιβαλλοντικής συνείδησης. Τονίστηκε από όλους τους Tour Operators πως θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στο περιβάλλον από την πλευρά του Δήμου και των Ξενοδοχείων ώστε ο προορισμός να καταστεί πιο «πράσινος» και αυτό να έχει θετικά αποτελέσματα στις κρατήσεις και κατ΄επέκταση στον τουρισμό.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!