Τη δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να ταξιδέψει φτηνότερα προς και από Σάμο προσφέρει για λίγες μέρες η αεροπορική εταιρεία Sky Express.

Για κρατήσεις θέσεων που θα γίνουν από τις 13 έως τις 20 Φεβρουαρίου σε πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 4 Μαρτίου μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020, η Sky Express προσφέρει τις εξής τιμές σε περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων:

Από Αθήνα προς Σάμο: 50,54 ευρώ.

Από Σάμο προς Αθήνα: 32,37 ευρώ.

Στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνονται αποσκευή, χειραποσκευή και in-flight service.

Όσον αφορά τους άλλους προορισμούς για τους οποίους ισχύει η προσφορά της Sky Express για την ίδια χρονική περίοδο:

Η τιμή εισιτηρίου των 16,90€ αφορά αναχωρήσεις από τους προορισμούς: Νάξο, Μήλο, Κύθηρα, Πάρο, Κάρπαθο, Σύρο, Αστυπάλαια, Κάλυμνο, Ικαρία, Κοζάνη και Καστοριά. Οι αναχωρήσεις από Αθήνα προς τα παραπάνω νησιά επιβαρύνονται με επιπλέον φόρους αεροδρομίου και η τιμή εισιτηρίου είναι 38,54€, ενώ για όλες τις υπόλοιπες αναχωρήσεις από Αθήνα είναι 50,54€. Για αναχωρήσεις από: Ηράκλειο, Χίο, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα και Λήμνο η τελική τιμή εισιτηρίου είναι 28,90€. Για αναχωρήσεις από Σαντορίνη, Μυτιλήνη και Κω, η τιμή εισιτηρίου είναι 32,37€, για αναχωρήσεις από Κέρκυρα και Κεφαλονιά η τιμή εισιτηρίου είναι 32,19€, ενώ από τα αεροδρόμια Ζακύνθου, Χανίων και Σκιάθου είναι 37,79€, 34,91€ και 35,25€ αντίστοιχα.

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!