Τρεις από τις διαρρήξεις-κλοπές που διαπράχθηκαν το τελευταίο διάστημα στη Σάμο εξιχνίασε η τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

Η πρώτη από αυτές έγινε περίπου προ διμήνου στο Βαθύ. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 33 και 17 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται πλέον για κλοπή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δρώντας από κοινού, μπήκαν σε χριστουγεννιάτικο περίπτερο, παραβιάζοντας είσοδό του, κι αφαίρεσαν ηλεκτρονική συσκευή (ηχοσύστημα), ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και είδη ρουχισμού.

Στη δεύτερη περίπτωση, που έλαβε χώρα επίσης προ διμήνου, στην κατοικία 45χρονης στο Βαθύ, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες κλοπής δύο αλλοδαποί, 33 και 27 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, με τη συνδρομή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου και της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, προέκυψε ότι οι δράστες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας παράθυρο και αφαίρεσαν είδη ρουχισμού και οικοσκευές.

Τέσσερις μήνες, τέλος, χρειάστηκαν οι αστυνομικοί για να εξιχνιάσουν διάρρηξη-κλοπή σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο Βαθύ.

Τελικά ως δράστης ταυτοποιήθηκε 33χρονος αλλοδαπός. Και στην υπόθεση αυτή, με τη συνδρομή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου και της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, διαπιστώθηκε ότι μπήκε στο κατάστημα, παραβιάζοντας είσοδο, και αφαίρεσε φιάλες με αλκοολούχα ποτά, είδη καπνιστού και μικρό χρηματικό ποσό.

Και στις τρεις περιπτώσεις προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!