Αλλαγή ηγεσίας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου, μετά τις τακτικές κρίσεις του Σώματος.

Ο μέχρι σήμερα διοικητής της, πύραρχος Κωνσταντίνος Φράγκος (φωτογραφία), κρίθηκε ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του και αποστρατεύεται, μετά από 32 χρόνια Υπηρεσίας. Αποχωρεί άμεσα από τη Σάμο, προαχθείς στον βαθμό του ταξιάρχου εν αποστρατεία του ΠΣ.

Στη θέση του έρχεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας ο Απόστολος Νταχμίρης, που προήχθη σε πύραρχο στις τρέχουσες κρίσεις. Αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα τέλος του μήνα και μέχρι τότε επικεφαλής στην Π.Υ. Σάμου θα είναι ο υποδιοικητής της, επιπυραγός Γεώργιος Μιαούλης.

Διοικητής της Πυροσβεστικής στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αναλαμβάνει ο αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος.

Από τη Σάμο σε αντιπύραρχο προήχθη ο επιπυραγός Εμμανουήλ Μόττος.

“Μπορούσα να δώσω και περισσότερα. Αλλά η ηγεσία έκρινε ότι έπρεπε να αποχωρήσω. Σεβαστό” δήλωσε στο Samos Voice o απερχόμενος διοικητής Κωνσταντίνος Φράγκος. “Στο πίσω μέρος του μυαλού μου, υπήρχε η σκέψη αυτή της αποστρατείας” λέει. Το σίγουρο ο είναι πως “τα παιδιά εδώ στεναχωρήθηκαν πολύ με την εξέλιξη αυτή. Δουλέψαμε πολύ, ήταν η πιο πετυχημένη χρονιά σε κατασβέσεις πυρκαγιών” διαπιστώνει.

“Είναι εξαίρετος ο νέος συνάδελφος που έρχεται” καταλήγει ο κ. Φράγκος, που σπεύδει να πει ότι στον έναν αυτόν χρόνο που υπηρέτησε στο νησί αγάπησε τη Σάμο και τους ανθρώπους της!

Ευχαριστούμε κύριε διοικητά για όσα προσφέρατε!

Φωτογραφία: Νίκος Δραπανιώτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here