Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρλοβάσου, στο πλαίσιο των ενεργειών του για την στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή όλων των επιχειρήσεων της περιοχής, διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά το φεστιβάλ “Open City” τo Σάββατο 18 Ιουλίου.

Πρόκειται για μια βραδιά κατά την οποία τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά έως αργά το βράδυ, με μουσική, με διάφορες εκπλήξεις κι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε κάθε γειτονιά.

Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλα τα εμπορικά καταστήματα, καθώς και στα καταστήματα εστίασης της πόλης ώστε να συμμετέχουν με ειδικές τιμές, προκειμένου να υπάρξει μια συλλογική προσπάθεια για την επιτυχία της βραδιάς.

Οι δυο προηγούμενες προσπάθειες στέφτηκαν με μεγάλη επιτυχία , γι΄αυτό καλούμε όλους τους καταστηματάρχες να συμμετάσχουν και φέτος , δίνοντας με αυτό τον τρόπο ένα ισχυρό κίνητρο στους καταναλωτές της περιοχής μας αλλά και στους επισκέπτες, να έρθουν στη πόλη μας για διασκέδαση, να ψωνίσουν από τα καταστήματά μας, και να γίνει « Όλη η πόλη μας, μια Ανοιχτή Γιορτή »!” αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου!

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!