Φωτογραφία του Νίκου Αναστασίου

Μία σειρά δράσεων με στόχο την προώθηση και την προβολή της Σάμου στην πολλά υποσχόμενη τουριστική αγορά της Τουρκίας διοργανώνει, σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Κωνσταντινούπολης, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου.

Αυτή η εκστρατεία τουριστικής προβολής εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του δήμου για διεύρυνση και αναβάθμιση του τουριστικού προφίλ του νησιού και βασίζεται στο μεγάλο αποθετήριο πολιτισμού, ιστορίας και περιβάλλοντος που διαθέτει η Σάμος .

Η πρώτη δράση αφορά την διοργάνωση, την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, ειδικής εκδήλωσης παρουσίασης του νησιού μας ως τουριστικού προορισμού. Σε αυτό, πέραν των παρουσιάσεων και των B2B συναντήσεων, προετοιμάζεται και εξειδικευμένη γευσιγνωστική δοκιμή των τοπικών προϊόντων της Σάμου που απευθύνεται σε διακεκριμένους εκπροσώπους των Τουρκικών και διεθνών αρχών, μέσων ενημέρωσης, επιχειρηματιών, επιστημόνων καθώς και εκπροσώπους της διεθνούς τουριστικής αγοράς.

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μεταξύ των φορέων του τουρισμού καθώς και τοπικών παραγωγών με σκοπό την αρτιότερη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Οι επιχειρηματίες και παραγωγοί που θα ήθελαν να πλαισιώσουν αυτήν την προσπάθεια, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο της αντιδημάρχου τουρισμού, Δέσποινας Κάϊλα, στο τηλέφωνο 2273353529 έως την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, είτε να δηλώσουν την προσωπική συμμετοχή τους στην αποστολή (με ιδία δαπάνη), είτε για να διαθέσουν δείγματα των προϊόντων παραγωγής τους με στόχο την ποιοτική τους ανάδειξη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!