Την απώλεια της Αικατερίνης Ικαρίου, που απεβίωσε την Πέμπτη, θρηνεί η οικογένειά της. Παράλληλα, μέσω της κόρης της, Μαργαρίτας, απευθύνει ευχαριστίες προς το Νοσοκομείο Σάμου, για τη φροντίδα της στο διάστημα νοσηλείας της.

Πιο αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση των συγγενών έχει ως εξής:

“Ευχαριστήριο:

Μετά την απώλεια της αγαπημένης μας Αικατερίνης Ικαρίου, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, θεωρούμε υποχρέωσή μας να εκφράσουμε βαθύτατες ευχαριστίες σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείο Σάμου για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που επί μακρόν κατέβαλαν προκειμένου να την περιθάλψουν και να τη διατηρήσουν στη ζωή.

Αξίζει να εξάρουμε την ανθρωπιά, το ήθος και την κατάρτιση των γιατρών και νοσηλευτών του Νοσοκομείου Σάμου και ειδικότερα των υπηρετούντων στα Επείγοντα Περιστατικά και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι προσπάθειές τους υπήρξαν ακάματες, τόσο για να συνδράμουν ιατρικώς την ασθενή, όσο και να ενισχύσουν ηθικά όλους εμάς και να μας πληροφορούν για την εξέλιξη της κατάστασης.

Οι άνθρωποι αυτοί, κάτω από αντίξοες συνθήκες, τιμούν τον όρκο τους στον Ιπποκράτη και δεν φείδονται κόπων προκειμένου να υποστηρίξουν τους πάσχοντες!

Με την ίδια ζέση, το ήθος και τη διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο, μας συνέδραμε το προσωπικό και διοίκηση του ΕΚΑΒ.

Ακόμη, ευχαριστούμε τη διοίκηση και το διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου Σάμου για τη διαρκή πρόθεσή τους να μας στέκονται στο πλευρό μας καθ’ όλη αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

Η εξόδιος Ακολουθία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 στην Ι. Μονή “Ζωοδόχου Πηγής” Μεσογείου Σάμου, στις 12 το μεσημέρι.

Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνου, να κατατεθεί το όποιο μικρό ποσό στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιερά Μητροπόλεως Σάμου (ΕΘΝΙΚΗ: GR 84 0110 401 00000 4015 4521 120) ή στο Δημοτικό Γηροκομείο Σάμου (ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR 7501 7270 8000 5708 015 179 733).

Οικογένεια Μανουήλ Ικαρίου”.