Τα χρώματα και τα σήματα της Blue Star Ferries θα “φορέσουν” σύντομα τα αδελφά πλοία “Νήσος Μύκονος” και “Νήσος Χίος”, ενώ θα μετονομαστούν σε “Blue Star Mykonos” και “Blue Star Chios” αντίστοιχα, δύο ονόματα που ήταν να φορέσουν στην αρχή της δεκαετίας του 2000 (στην τότε Blue Star Ferries – Strintzis Lines), κάτι το οποίο θα συμβεί τελικά με περίπου 20 χρόνια καθυστέρηση.

Ο λόγος είναι ότι και τα δύο πλοία του Ομίλου Attica δρομολογούνται κυρίως σε γραμμές της Blue Star Ferries, ενώ οπτικά ταιριάζουν με τα υπόλοιπα κορεάτικα πλοία της εταιρείας.
Την αρχή θα κάνει το “Νήσος Μύκονος” που θα δέσει για την ακινησία του εντός των επόμενων ημερών και θα ακολουθήσει αργότερα και το “Νήσος Χίος”. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στα δύο πλοία θα τοποθετηθούν scrubbers μέχρι το Μάιο, για να μπορούν να καίνε πιο οικονομικά και φιλικά προς το περιβάλλον καύσιμα.
Ακόμη αρκετές θα είναι οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στους εσωτερικούς χώρους, έτσι ώστε να συμβαδίζουν με την αισθητική των υπόλοιπων πλοίων της Blue Star Ferries
.
Ως εκ τούτου ο στόλος της Hellenic Seaways θα περιοριστεί στα μεγάλα πλοία του Β. Αιγαίου και στα ταχύπλοα.
Πηγή: arxipelagos.gr – Φωτογραφία: Μανώλης Marg
 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!