Μετά από σχεδόν επτάμισι χρόνια λειτουργίας ως ενημερωτικό-τουριστικό ιστολόγιο για τη Σάμο με το όνομα My Samos Blog και σελίδα facebook ήρθε η ώρα για κάτι διαφορετικό!

Από τον Σεπτέμβριο του 2012 που πρωτοβγήκαμε στον «αέρα», συνολικά περισσότεροι από 765.000 μοναδικοί χρήστες από 108 χώρες και 2.619 πόλεις ανά τον κόσμο μάς επισκέφθηκαν, σύμφωνα με τη Google, έστω μία φορά ή και περισσότερες. Πάνω από 13.000 μας ακολουθείτε στο Facebook. Οι σελίδες μας είχαν όλα αυτά τα χρόνια πάνω από 5,5 εκατομμύρια προβολές, συνολικά ανεβάσαμε περίπου 20.400 αναρτήσεις, 80.000 φωτογραφίες, εκατοντάδες βίντεο.

Την τελευταία τριετία που το My Samos Blog φιλοξένησε και διαφημιστικές καταχωρήσεις, δεκάδες εταιρείες μάς τίμησαν, ανάμεσά τους ακτοπλοϊκές, αεροπορικές, τραπεζικές, ξενοδοχειακές, επιχειρήσεις τουρισμού, εστίασης, ο δήμος Σάμου, ο ΕΟΣΣ κι αρκετοί άλλοι, τους ευχαριστούμε όλους!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και σε όλους τους χομπίστες κι επαγγελματίες φωτογράφους της Σάμου, που, από το ξεκίνημά μας κιόλας, μας επέτρεψαν να αναδημοσιεύουμε τα πανέμορφα καρέ τους! Το ίδιο κι όλους εσάς που μας εφοδιάσετε με υλικό που αξιοποιήσαμε στις αναρτήσεις μας ή όσους τις σχολιάσατε στα social media.

Από τον Ιανουάριο του 2020 αφήνουμε πίσω μας το My Samos Blog, που θα παραμείνει ως ανενεργό πια ιστολόγιο στον «αέρα», για αρχειακούς λόγους. Από εδώ και στο εξής κάθε μελλοντική χρήση του ονόματος «My Samos Blog» ΔΕΝ θα είναι από εμάς.

Εμείς αλλάζουμε «κανάλι» επικοινωνίας μαζί σας! Σας θέλουμε μαζί μας και στη νέα μας προσπάθεια-έκδοση, το SAMOS VOICE, τη νέα τουριστική-ενημερωτική ιστοσελίδα για την πανέμορφη Σάμο μας!

Καλώς ήλθατε!

Οι διαχειριστές

Μανόλης Στεφανής

Πέτρος Στεφανής

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!